Robojob en De Ridder zetten automatisering in de spotlights op TechniShow

pimj
02 februari 2024
1 min

Met een indrukwekkende eigen stand (Hal 12, Stand C115) zal RoboJob bezoekers verwelkomen met een blik op cutting-edge technologieën die de maakindustrie transformeren. Opmerkelijk is de samenwerking met De Ridder Precisiemachines, de distributeur van het merk Emco in de Benelux. Op hun stand in Hal 12, Stand C086, zal De Ridder Precisiemachines de Turn-Assist 200 i van RoboJob demonstreren, geïntegreerd met een Emco HT 45.

Helmut De Roovere, CEO van RoboJob, benadrukt het belang van deze samenwerking met De Ridder Precisiemachines op TechniShow. “Bij RoboJob streven we ernaar om voorop te blijven lopen in de maakindustrie. De samenwerking met De Ridder Precisiemachines biedt ons een unieke kans om gezamenlijk geavanceerde automatiseringsoplossingen te tonen en de cruciale rol ervan in de evolutie van de maakindustrie te belichten.”

Bezoekers zullen niet alleen getuige zijn van de nieuwste ontwikkelingen in automatisering, maar ook inzicht krijgen in de toenemende relevantie ervan in de moderne industrie. RoboJob en De Ridder Precisiemachines streven ernaar om de industrie te inspireren en te informeren over geavanceerde oplossingen die de productiviteit verhogen en de concurrentiepositie versterken.

pimj

Gerelateerde artikelen