Bodor & Klaassen presenteert breed programma aan lasermachines

pimj
11 januari 2024
1 min

Al ruim 60 jaar importeert Bodor & Klaassen machines voor de metaalverwerkende industrie. Een onafhankelijk bedrijf dat onderdeel is van de Voskamp groep. “Ook de komende jaren zet Bodor & Klaassen sterk in op automatisering”.

Met passie voor metaal presenteert Bodor & Klaassen weer een breed programma aan lasermachines. “Dit keer ontwikkelen wij twee machinepleinen waarop men verschillende machines kan aanschouwen. Het buis/profiel plein zal een mooi aantal machines presenteren en met name de M230 12mtr profielmachine zal veel bezoekers verbazen. Daarnaast zal Klaassen de T serie in 230mm 3kw uitvoering tentoonstellen en natuurlijk niet te vergeten de K serie, als de opstap naar buislaserwerkzaamheden.”

Ook met de P3 3015 met 30kw laservermogen spreekt Bodor & Klaassen een breed publiek aan. “De komende jaren zet Bodor sterk in op automatisering, zo presenteren wij prominent de P3-12kw scan cut met geautomatiseerde i-trans. Starten in de laserindustrie? Speciaal voor de gebruiker die minder extreme eisen stelt aan automatisering heeft Bodor de C serie ontwikkeld, natuurlijk ook te zien op TechniShow 2024.”

Je vindt Bodor & Klaassen in hal 8, stand 08.D090 | Nu kennismaken

pimj

Gerelateerde artikelen