Electrotool showcase op TechniShow

pimj
01 maart 2024
1 min

Op TechniShow zet Electrotool de Cosen bandzaagmachines in de schijnwerpers. Deze zaagmachines zullen draaiend te bewonderen zijn op de vaste stand in Hal8 D070. Cosen biedt een volledig programma zaagmachines die door Electrotool exclusief vertegenwoordigd worden. Naast de dubbelkoloms verstekzaagmachines zijn daar de halfautomatische en de volautomatische bandzaagmachines, de verticale verstek bandzaag- en de platenzaagmachines.

De samenwerking tussen Cosen en Electrotool met de in eigen beheer uitgebrachte MPS rollenbanen en aanslagsystemen, sluit naadloos op elkaar aan. Dat kan allemaal bekeken worden op de productconfigurator op de website waar de zaaginstallatie samengesteld kan worden. Kies hierop digitaal de gewenste zaagmachine, lengte en breedte aan- en afvoer rollenbanen met het type MPS aanslagsysteem en de 3D tekening met offerte wordt onmiddellijk per omgaande toegestuurd. Leuk en nuttig voor gebruikers, maar ook voor de exclusief aangestelde dealers van de door Electrotool gevoerde merken.

Op de stand van Electrotool worden doorlopend de Erlo boormachines gedemonstreerd met de Flowdrill vloeiboorbits evenals de Poliangolar meerkant boor. Tevens het eigen merk Wisent boormachines en de automatisch werkende Cutterboor- en Ponsunits van Nitto. De Gerima laskantfreesmachines ontbreken niet evenals de CBC buigmachines. Naast de Wisent bandslijpmachines tref je meer mogelijkheden van de nieuw uitgebrachte slimme MPS afroep aanvoersystemen, genomineerd voor de TechniShow Innovatie Award.

pimj

Gerelateerde artikelen