TRUMPF, LVD Nederland, Bendertechniek en ABN Amro in debat tijdens TechiShow Talks

pimj
30 juni 2023
2 min
Utrecht, 29 juni 2023 – Op 5 juli vanaf 17.30 uur gaan Menko Eisma (TRUMPF), Mathijs Wijn (LVD Nederland), David Bender (Bendertechniek) en David Kemps (ABN Amro) met elkaar in debat tijdens de eerste TechniShow Talks. In deze live-uitzending vanuit de studio in Koninklijke Jaarbeurs staan plaatwerk, de kracht van de productietechnologie voor Nederland en de deelname aan TechniShow 2024 centraal.

Menko Eisma, directeur bij TRUMPF Nederland en Mathijs Wijn, manager bij LVD Nederland, bespreken de trends in plaatmetaal. Beide leden van de FPT-VIMAG vakgroep Plaatwerk, geven een toelichting waarom Technishow belangrijk is voor de maakindustrie van morgen en onderbouwen de deelname aan 2024 editie van TechniShow.

David Kemps is specialist in trends en innovaties binnen de maakindustrie. Hij maakte in samenwerking met onder andere FPT-VIMAG en Nevat het rapport ‘Consolidatie in metaalbewerking’. Daarin spreekt ABN Amro de verwachting uit dat de Nederlandse verspaningsmarkt in 2030 verdubbelt naar bijna 5 miljard euro. David Bender, directeur Bendertechniek, heeft naast zijn kennis van de verspanende markt ook ruime ervaring in de financiële wereld. Zo werkte hij voor ABN Amro in Amsterdam en New York en voor Credit Suisse in Londen. Zij bespreken de kracht en het belang van de machinebouw voor de Nederlandse economie.

TechniShow Talks is interactief, de online deelnemers hebben de mogelijkheid vragen te stellen aan de tafelgasten. Vragen kunnen live of via de chat gesteld worden.

Meld je aan en verkrijg eenvoudig toegang tot TechniShow Talks: meld je hier aan

[button button=”url:https%3A%2F%2Fevents.jaarbeurs.nl%2Ftechnishow-2024%3F_gl%3D1*1588lvg*_ga*NDMyMDgxNzEyLjE2NjczMDg4Mzk.*_ga_S5XVCB5XHH*MTcwMzI3MjUxNy40MjUuMS4xNzAzMjczMzM2LjAuMC4w*_fplc*Tzh4NWtVbU5PZG5Nb3VrSUdLbFpNQmNJVnZGN3N0Yzd1eUJPVm9RWkQ4VjRQUkEwNnVodEVjNHZZMHA2VE9QZGViYnJEWnBzN0IzWUN4ajJ2UElLOFQlMkJ0dlVJbEQlMkYlMkZ5JTJGeGFLQW5EayUyQnBvOFJyR1BwT0lvcmZVM3JOQVZWZyUzRCUzRA..|title:Registreer%20je%20nu||”]

pimj

Gerelateerde artikelen