TechniShow 2024: De Maakindustrie van Morgen

pimj
06 december 2023
3 min
Van 12 tot en met 15 maart opent Koninklijke Jaarbeurs haar deuren voor TechniShow. Sinds 1951 hét platform van de maakindustrie in de Benelux. Als vanouds komt de gehele maakindustrie bij elkaar tijdens de vakbeurs voor innovatieve industriële productietechnologie. Met het thema ‘De Maakindustrie van Morgen’ laten rond de 325 exposanten hun innovaties, nieuwe technieken en oplossingen zien. TechniShow vindt gelijktijdig plaats met de vakbeurs ESEF Maakindustrie.

 

Focus op bouw en behoud talent 
TechniShow 2024 biedt een breed en gevarieerd programma. Van robots, bewegende machines tot speciaal ingerichte themapleinen. Zo is er een themaplein Additive Manufacturing waarin het gehele 3D-proces centraal staat en is er een nieuw plein gericht op productie-automatisering. De 2024 editie heeft een sterke focus op het werven en behouden van talent. Ricardo Vivas, beursmanager TechniShow: “Op de beursvloer staat de zogeheten Loopbaanstraat waar we partijen samenbrengen om carrièrekansen te benutten. Ook nieuw is de speciale Start-up straat waarbij bezoekers de pioniers van de toekomst ontdekken.”

Samen de schouders eronder: verbinden & innoveren
Op de vakbeurs verzorgen experts themarondleidingen voor bezoekers. Ook krijgen bezoekers inzichten in de nieuwste technologieën en innovaties binnen verschillende vakgebieden. Ricardo Vivas: “Ik verheug me erop om alle experts uit de maakindustrie in Utrecht te ontvangen. Bezoekers die geïnteresseerd zijn in de ontwikkelingen in automatisering, digitalisering en smart industry kunnen terecht op het Automatiseringsplein. De aankomende editie belooft een unieke gelegenheid te worden voor professionals om elkaar te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en de nieuwste ontwikkelingen in de maakindustrie te ontdekken.”

‘Make’ en ‘buy’ onder één dak
TechniShow vindt tegelijk plaats met de vakbeurs ESEF Maakindustrie. De kracht van deze combinatie is dat het ‘make’ en ‘buy’ onder één dak brengt. TechniShow en ESEF Maakindustrie vormen samen het grootste platform in de Benelux op het gebied van industriële productietechnologie, verwerking en bewerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen. Dit is het podium waar bedrijfsleven, onderzoek, onderwijs en overheid elkaar treffen voor demonstraties, innovaties en netwerkmomenten. “Bezoekers zijn dan ook van harte welkom om beide vakbeurzen te bezoeken om zo tot een perfecte combinatie van ‘make and buy’ oplossingen te komen”, licht Ricardo Vivas toe.

TechniShow is hét event voor innovatieve industriële productietechnologie.
TechniShow vindt plaats van 12 t/m 15 maart 2024 in Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht. Toegang tot het evenement is gratis. Registreer via event.technishow.nl

 

Voor meer informatie over Koninklijke Jaarbeurs neem je contact op met Elsje van Vuuren, senior communicatieadviseur via elsje.van.vuuren@jaarbeurs.nl of via 06 21988042.

Over Koninklijke Jaarbeurs
We bieden én creëren de ruimte om groei te versnellen: als mens, als organisatie, als markt. Op een vriendelijke, duurzame en vernieuwende manier. Live en online.

Ga hier naar de persaccreditatie

[button button=”url:https%3A%2F%2Fevents.jaarbeurs.nl%2Ftechnishow-2024%3F_gl%3D1*18gok0t*_ga*NDMyMDgxNzEyLjE2NjczMDg4Mzk.*_ga_S5XVCB5XHH*MTcwMjQ2MjAwOC4zOTkuMS4xNzAyNDY0NjYwLjAuMC4w*_fplc*VkFzeTFVdVRGbTh4bllGRHAlMkI5S0FHbm9GQjVTekNYSkNrUlhSa3czSENJQ2tJeEtzakk5dTlET3NRJTJCMyUyQnZTMHNLa1c2Y2J3MGVEY2pScVRBU2l1Mko3d21ab3RubEM0T0Vtc3hhaTFDaEN0Zm5KSyUyRlRBY3klMkI3cEpRZW45USUzRCUzRA..|title:Registreer%20je%20nu||”]

pimj

Gerelateerde artikelen