TechniShow 2024 – “De Maakindustrie van morgen”

pimj
22 november 2023
2 min

Beste collega’s en vrienden,

Als voorzitter van Branchvereniging FPT-VIMAG, vertegenwoordig ik de visie en de toekomst van FPT-VIMAG. In mijn hoedanigheid is het mij daarom een genoegen om u persoonlijk uit te nodigen voor de TechniShow, het evenement waar de Maakindustrie van morgen in de schijnwerpers staat.

Mijn naam is Eddo Cammeraat, tevens CEO van Laagland en De Graaf Aandrijvingen. De maakindustrie blijft groeien dankzij de ongelooflijke flexibiliteit van zowel grote als kleine bedrijven. Ze vormen de ruggengraat van onze sector, waardoor we efficiënt en betaalbaar blijven produceren en nieuwe innovaties kunnen ontwikkelen. Het is een taak van FPT-VIMAG om ketens samen te brengen en de kloof tussen industriële koplopers en kleine jobbers te overbruggen. Het tempo van consolidatie in de verspaningssector heeft ons verrast. Om competitief te zijn en blijven, moeten we ervoor zorgen dat alle bedrijven kunnen profiteren van digitalisering.

De TechniShow is een belangrijk netwerpplatform voor onze branchevereniging maar we realiseren ons dat we meer moeten bieden. De markt vraagt om ketenintegratie en samenwerking binnen verschillende ecosystemen in de maakindustrie, of het nu hightech, scheepsbouw, automotive of luchtvaart is. Als FPT-VIMAG willen we een stap zetten richting kennisontwikkeling, het bundelen en delen van kennis en het opleiden van medewerkers.

Wij nodigen u van harte uit om deel uit te maken van deze reis naar een geïntegreerde, innovatieve toekomst voor de Maakindustrie van morgen. De TechniShow 2024 het evenement waar exposant en bezoeker elkaar ontmoet; maar ook een platform voor inspiratie, samenwerking en groei. Samen kunnen we de uitdagingen van de maakindustrie aanpakken en een veelbelovende toekomst vormgeven. Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten op de beursvloer of op onze stand, waar we verdere discussies en ideeën kunnen delen om de sector naar ongekende hoogten te tillen.

Graag verwelkomen wij u op de TechniShow 2024!

Met vriendelijke groet,

Eddo Cammeraat
Voorzitter, Branchevereniging FPT-VIMAG[button button=”url:https%3A%2F%2Fevents.jaarbeurs.nl%2Ftechnishow-2024%3F_gl%3D1*1588lvg*_ga*NDMyMDgxNzEyLjE2NjczMDg4Mzk.*_ga_S5XVCB5XHH*MTcwMzI3MjUxNy40MjUuMS4xNzAzMjczMzM2LjAuMC4w*_fplc*Tzh4NWtVbU5PZG5Nb3VrSUdLbFpNQmNJVnZGN3N0Yzd1eUJPVm9RWkQ4VjRQUkEwNnVodEVjNHZZMHA2VE9QZGViYnJEWnBzN0IzWUN4ajJ2UElLOFQlMkJ0dlVJbEQlMkYlMkZ5JTJGeGFLQW5EayUyQnBvOFJyR1BwT0lvcmZVM3JOQVZWZyUzRCUzRA..|title:Registreer%20je%20nu||”]

pimj

Gerelateerde artikelen