Datum TechniShow 2024 bekend

pimj
01 februari 2023
1 min

TechniShow 2024 vindt plaats van 12 tot en met 15 maart. Dan vormt de Utrechtse Koninklijke Jaarbeurs wederom het kloppende hart van de maakindustrie in de Benelux. Hiermee keert TechniShow terug naar het voorjaar, traditioneel hét moment dat TechniShow de deuren opent.

Het is de eerste ‘normale’ TechniShow sinds 2018, nadat door de wereldwijde COVID-pandemie de editie van 2020 meermaals moest worden verplaatst. De aangepaste ‘zomer-editie’ in 2022 was er een met een kleinere oppervlakte en minder exposanten en bezoekers, maar alsnog een met vele commerciële successen en bezoekers van hoge kwaliteit.

Volgens André Gaalman, voorzitter FPT-VIMAG, staan de mensen in de productietechnologie te popelen om weer naar een TechniShow, zoals vroeger, te gaan. “Waar in de Benelux vind je zo veel draaiende machines en interessante innovaties bij elkaar? TechniShow is al bijna driekwart eeuw het visitekaartje voor onze sector. En we zijn trots dat we in maart 2024 weer een grote beurs gaan neerzetten.”

Het thema is nog niet bekend, maar duidelijk is dat 3D-printen, automatisering en duurzaamheid een prominente rol gaan spelen, weet Heiko M. Stutzinger, COO Jaarbeurs. “Dit zijn de belangrijkste trends, die ook nog eens samenhang hebben. Uiteindelijk leiden deze ontwikkelingen naar een efficiënter en effectiever productieproces. Met draaiende machines, demonstraties, inhoudelijke sessies en netwerkmomenten komt vraag en aanbod op deze beurs op een unieke manier samen.”

pimj

Gerelateerde artikelen