Themaplein Additive Ma­nu­fac­tu­ring

Van 3D print naar additive manufacturing productie
3D printen heeft zich ontwikkeld van een oplossing om snel prototypes te maken naar een technologie voor de productie van eindproducten. One off’s, complexe en lichtgewicht componenten die je niet anders kunt maken dan met AM. Maar ook steeds meer machineonderdelen worden 3D geprint, on-demand, in de aantallen die deze week nodig zijn. Vermijd lange toeleverketens, levertijden en kostbare voorraden; elimineer ‘dode’ uren waarin losse componenten op assemblage wachten, terwijl ze met additive manufacturing als één geheel worden geprint.

Op het plein ontdek je de oplossingen voor AM productie. Van instap 3D metaalprinters tot de meest geavanceerde systemen, zowel voor kleine onderdelen als voor ruimtevaarcomponenten van méér dan 1.000 mm hoog.

Ontdek ook hoe additive manufacturing ingebed kan worden in het productieproces en hoe met software de repeteerbaarheid van de technologie op het niveau komt dat een industriële productieomgeving vereist. Daarbij leer je er hoe je met slimme software de menselijke foutkans uit het proces haalt en vind je er kennisinstellingen die het mkb-maakbedrijf op weg helpen om de kansen van AM te ontdekken en de techniek in te passen in hun bestaande productieprocessen.

Haal je gratis ticket