Contact & tarieven

4 redenen om deel te nemen aan TechniShow 2024:

  • Genereer kwalitatieve leads.
  • Onderhoud en vergroot je netwerk.
  • Presenteer producten en innovaties.
  • Vergroot je naamsbekendheid.

Wij staan voor je klaar!

Wil je weten hoe TechniShow kan helpen bij een succesvolle deelname? Wij denken graag met je mee over marketingdoelstellingen, deelnamemogelijkheden en overige zaken rondom jouw bedrijf op TechniShow.

Nicole van Leeuwen

Sr. Accountmanager

Owen Barendregt

Sr. Accountmanager

Pim Visser

Accountmanager

In contact komen met
duizenden adviseurs en beslissers?

Download de brochure

Vul het onderstaande formulier in en ontvang automatisch de downloadlink naar de brochure met deelnamemogelijkheden en tarieven in je mailbox.

Let op: deze brochure sturen we alleen naar potentiële exposanten.

Ketensamenwerking

TechniShow wordt gelijktijdig georganiseerd met de vakbeurs ESEF Maakindustrie, dé internationale vakbeurs voor toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering. Voor de bezoeker die op zoek is naar de nieuwste materialen, flexibele oplossingen en toeleveringsstrategieën, zorgt dit voor een perfecte combinatie van ‘make and buy’ oplossingen; zelf produceren of uitbesteden.

Over Jaarbeurs & FPT-VIMAG

Jaarbeurs organiseert TechniShow in opdracht van branchevereniging FPT-VIMAG. FPT-VIMAG is eigenaar van TechniShow en creëert met haar activiteiten een fysiek en multimediaal platform voor haar leden en is daarmee van toegevoegde waarde voor de productietechnologiesector.