Exposeren op TechniShow?

Wil je jouw bedrijf op de kaart zetten bij duizenden adviseurs en beslissers uit de maakindustrie? Of ligt jouw focus op het krijgen van nieuwe leads, relatiebeheer of het presenteren van jouw innovatie(s)?

Kom dan exposeren op TechniShow, hét platform voor de maakindustrie. TechniShow vindt van 12 t/m 15 maart 2024 plaats in Jaarbeurs, Utrecht.

Neem contact op

Duurzame impact

De nieuwe Europese wetgeving vraagt van jouw bedrijf transparantie over de duurzaamheidsinspanningen. Jaarbeurs helpt je als exposant te voldoen aan deze nieuwe Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Van het Duurzame deelnamepakket, afval scheiden tijdens de op- en afbouwdagen tot duurzame catering.

Meer informatie

Innovatie Award

Wil jouw bedrijf schitteren in de schijnwerpers van de maakindustrie? Grijp dan nu de kans om deel te nemen aan de prestigieuze Innovatie Award tijdens TechniShow 2024!

Schrijf je in
Waarom deelnemen?

– Laat de wereld zien waar jouw bedrijf toe in staat is!
– Ontmoet en begroet de koplopers van de maakindustrie!
– Maak indruk op de pers en industrie-experts!
– Betrek je team bij deze opwindende reis naar innovatie!
v

Lees alles over de Innovatie Award

Wij staan voor je klaar

Een succesvolle deelname aan TechniShow 2024, waarbij je jouw bedrijf en bijbehorende innovaties of producten écht op de kaart kunt zetten, valt of staat met de juiste voorbereidingen.

Wil je weten hoe TechniShow kan helpen bij een succesvolle deelname? Wij denken graag met je mee over marketingdoelstellingen, deelnamemogelijkheden en overige zaken rondom jouw bedrijf op TechniShow.

Neem contact op
Bel me terug

Nicole van Leeuwen

Sr. Accountmanager

Owen Barendregt

Sr. Accountmanager

Pim Visser

Accountmanager