Activiteiten en sprekers

TechniShow 2022 kent weer een mooi aanbod aan activiteiten. De beurs is een lekker dagje uit waar je collega’s en nieuwe mensen uit de industrie ontmoet én je doet nieuwe energie en inspiratie op. Zo kun je met een hoofd vol frisse ideeën weer aan het werk.

Voor het complete programma, bezoek het online netwerkplatform. Daar kun je je ook registreren voor een bezoek! Het programma wordt tot aan de beurs continu ge-update, dus we raden je aan ook vlak voor je bezoek aan de beurs deze pagina nog te bezoeken!

Jouw persoonlijke netwerkplatform

Met dit platform kun je heel eenvoudig vóór, tijdens en na aanvang van het event connecties zoeken en maken, netwerken, afspraken initiëren en online sessies (via livestreaming) bekijken. Zo hoef je niets meer te missen van TechniShow 2022 en haal je optimale resultaten uit je bezoek aan de beurs.

Binnen ons online netwerkplatform heb je een eigen profiel. Jouw profiel is zichtbaar voor andere geregistreerde bezoekers, deelnemende exposanten en aanbieders van sessies.

Om je beursprogramma geheel op maat samen te stellen, log je in op het netwerkplatform. Nog niet aangemeld als bezoeker? Meld je aan en krijg daarbij automatisch toegang tot het platform.

Log in of registreer

Ketentheater

Het Ketentheater is een activiteit op ESEF Maakindustrie en ook gratis toegankelijk voor bezoekers van TechniShow.

In het Ketentheater bezoek je gedurende de hele dag interessante presentaties en workshops over thema’s die nu actueel zijn in de maakindustrie. Bijvoorbeeld:

  • Snelle groei: hoe ga je daarmee om? Hoe zorg je dat mensen, processen en systemen de groei bij kunnen houden?
  • Bedrijfsprocessen optimaliseren: zo word je bedrijf efficiënter en winstgevender.
  • Overnames en integraties: hoe schuif je de processen van verschillende bedrijven succesvol in elkaar?
  • Pandemie of oorlog: hoe kun je in een productieomgeving succesvol omgaan met snelle en hevige veranderingen?
  • Smart manufacturing: hoe geef je dat vorm?

Het Ketentheater wordt georganiseerd door: BLMC