Activiteiten

TechniShow 2024 heeft een breed contentprogramma. In de diverse theaters kun je terecht voor kennissessies, loop je mee met een van de begeleide thema-tours over de beursvloer en bezoek je de verschillende paviljoenen, pleinen en straten.

Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten tijdens TechniShow 2024. Kom regelmatig terug voor een update met nieuwe activiteiten.

Guided tours

Voor diegenen die dieper willen duiken in specifieke onderwerpen, worden er diverse guided thema tours georganiseerd. Deze tours, geleid door experts, leiden bezoekers door de beursvloer en bieden inzichten in de nieuwste technologieën en innovaties binnen verschillende vakgebieden.

Additive Manufacturing plein

3D printen is in 2024 een van de hoofdthema’s. Op één groot Additive Manufacturing plein zie je niet alleen inspirerende toepassingen en businesscases, maar ook het hele proces. 3D printen is immers geen stand alone oplossing maar onderdeel van het hele maakproces. Nabewerken, met de machines en technologie die elders op de beurs staat, is een wezenlijk onderdeel van het AM-proces.

Automatiseringsplein

Het Automatiseringsplein is een hoogtepunt voor iedereen die geïnteresseerd is in automatisering, digitalisering en smart industry. Hier worden de meest recente digitale ontwikkelingen en producten getoond, waardoor bezoekers een voorproefje krijgen van de toekomst van productie en industrie.

Start-up straat

De Start-up straat is de perfecte plek om kennis te maken met opkomende bedrijven. Start-ups en scale-ups presenteren hier hun baanbrekende ideeën en innovaties, waardoor bezoekers de kans krijgen om de pioniers van de toekomst te ontdekken.

Loopbaanstraat

Hier brengen we partijen samen binnen de maakindustrie, waar deuren opengaan en kansen worden gecreëerd. Of je nu aan het begin van je carrière staat of een frisse wind in een nieuwe sector wilt voelen, dit is de plek waar jouw toekomst begint.

Brancheverenigingsplein

Hier komen de leden van brancheverenigingen samen om kennis uit te wisselen en inzichten met elkaar te delen. Het biedt bezoekers de gelegenheid om in contact te treden met vertegenwoordigers uit diverse sectoren. Bij het brancheverenigingenplein vindt de opening en de Award Show plaats.