30 augustus - 02 september | Jaarbeurs, Utrecht

Eindelijk weer samen!

Tijdens TechniShow 2022 komt de industrie eindelijk weer samen en daar moet jij natuurlijk bij zijn!

De ontwikkelingen in de maakindustrie volgen elkaar in razend tempo op. Hoe zorg jij dat je klaar bent voor de toekomst, hoe bereid je je voor op de steeds veranderende uitdagingen en hoe zorg je dat je alle vakkennis up-do-date houdt?

Door een bezoek te brengen aan TechniShow 2022!

Registreer

Bereid je voor op de toekomst

TechniShow is het toonaangevende platform in de Benelux op het gebied van innovatieve industriële productietechnologie. Hier zie, hoor, voel en proef je de toekomst. TechniShow geeft jou de handvatten om de volgende stap te kunnen zetten!

  • Tijdens TechniShow zijn machines en demonstraties live te bewonderen, waardoor je alles zelf optimaal kunt ervaren en beleven.
  • Verfris je kennis tijdens allerhande inhoudelijke sessies, workshops en activiteiten – het aanbod is groot!
  • Je krijgt deskundig advies en antwoord op al je vragen, je deelt jouw ervaringen met experts in het werkveld én verstevigt je contacten.
  • Een bezoek aan de TechniShow is ook gewoon leuk. Een dag uit met collega’s, ontspanning en beleving om nieuwe energie op te doen!
Registreer

Uitgelichte activiteit

Het 3D printplein

3D-printen verandert de industrie. De industriële toepassing van additive manufacturing lijkt zich echter grotendeels buiten Nederland af te spelen. Dat kan op termijn gevolgen hebben. Om de Nederlandse maakindustrie méér bewust te maken van de kansen die 3D printen biedt om je concurrentiekracht te vergroten is er het 3D-printplein.

Bekijk hier de aftermovie van de vorige editie

Hoofdmediapartner

Mediapartners