10 t/m 13 maart 2026 | Jaarbeurs, Utrecht

save the date:
10 t/m 13 maart 2026

In maart 2026 vormt de Koninklijke Jaarbeurs hét platform van de maakindustrie in de Benelux.

Als vanouds komt de gehele maakindustrie bij elkaar tijdens deze meest toonaangevende vakbeurs voor innovatieve industriële productietechnologie in de Benelux. In vier dagen tijd brengt het op een unieke manier vraag en aanbod samen.

Op dit moment werken wij hard aan het nieuwe concept. Rond juni 2024 maken we dit concept bekend.

Dit was TechniShow 2024

Vier dagen lang was Jaarbeurs hét clubhuis van de maakindustrie in de Benelux. Tienduizenden bezoekers kwamen in contact met honderden exposanten.

Noteer de volgende editie alvast in je agenda:

10 t/m 13 maart 2026

Neem contact op

TechniShow zet jouw bedrijf op de kaart

TechniShow is de meest toonaangevende vakbeurs voor de innovatieve industriële productietechnologie in de Benelux. Tijdens TechniShow verrijken bezoekers hun kennis met inhoudelijke sessies, workshops en activiteiten rondom thema’s als arbeidsmarkt, duurzaamheid en digitalisering.

We bieden jou een optimale match tussen vraag & aanbod – om aan jouw doelstellingen te voldoen en de bezoeker een geslaagde beurs te geven.

Neem contact op

Duurzame impact

De nieuwe Europese wetgeving vraagt van jouw bedrijf transparantie over de duurzaamheidsinspanningen. Jaarbeurs helpt je als exposant te voldoen aan deze nieuwe Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Van het Duurzame deelnamepakket, afval scheiden tijdens de op- en afbouwdagen tot duurzame catering.

Meer informatie

Wij staan voor je klaar

Een succesvolle deelname aan TechniShow 2026, waarbij je jouw bedrijf en bijbehorende innovaties of producten écht op de kaart kunt zetten, valt of staat met de juiste voorbereidingen.

Wil je weten hoe TechniShow kan helpen bij een succesvolle deelname? Wij denken graag met je mee over marketingdoelstellingen, deelnamemogelijkheden en overige zaken rondom jouw bedrijf op TechniShow.

Neem contact op

Pim Visser

Nicole van Leeuwen

Owen Barendregt

Ricardo Vivas

Mediapartners